Blog Image

Jawoll, nun ist es endlich Winter! Der Schnee kam nach der Vollmondnacht. Mit einmal ward es Licht. Alles hell hinterm Haus, auch bei abnehmendem Mond. Die letzte Pissrunde des Tages wird ein romantischer Spaziergang. Der Mond leuchtet den Wald aus, schöner kann es nicht werden. Doch! Wenn erst die Polarlichter erscheinen! Es ist nicht dunkel, es ist zauberhaft. Endlich Winter.

SNÖ

Yes, nu äntligen är allt vitt igen! Fast mörkertiden börjar nu på riktigt så känns det inte längre mörkt! De senaste nätterna lyste månen i all sin skönhet, kvällen efter att det har varit fullmåne kom snön. Mitt i natten behöver man ingen pannlampan ute för att det är ljust bakom huset. Dagens sista sväng med Tinki liknar mer en romantisk månskenspromenad än den „måste jag ut till sista piss-svängen?“. Yes, nu blir det rätt. Den mörkertiden må komma.